Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 martie 2009

Moldova inimii mele

Mai contează că nu despre asta am vrut să scriu?! Nu, sper că nu... Am scris o cronică la „Mercur” al Améliei Nothomb şi am trimis-o la LiterNet. E plăcut să scrii pentru alţii, să ştii că vei fi citit. Inutil să mai scriu că sunt varză, încă nu am reuşit să dorm, mă dor toate, stomac, cap, oase toate deodată. Am zăcut cu orele pe canapea citind la „Dans dans dans”, Murakaimi-ul meu iubit, sau pur şi simplu ascultând în draci Cargo. Andreea nu a vrut să vină să mă vopsească. Sunt ca o umbră, mă şi mir că exist. Vreau să dorm dracului o dată. Realizez care e problema mea: simt prea mult pentru un trup şi un spirit atât de plăpânde.

Cum iar m-am trezit pe la 3 şi ceva, executând rutina mea matinală: Ovidiu Nimigean, geam deschis, Net şi forţat să mănânc ceva. Ziua se prevestea mohorâtă, altminteri aş fi ieşit cu Răsturnica, m-am focusat totuşi să ies din casă, aveam nevoie de aer, am pus aparatul foto de gât, rucsacul în spate şi-am părăsit casa în ideea să stau doar un pic pe malul Dunării, doar cu mine însămi, să fac ceva poze după care să vin să dorm. Partea cu somnu’nu mi-a ieşit deloc, başca că începuse să picure, iar pe faleză era un vânt al dracului, noroc cu el, aveam aşa un chef să vărs, încăpăţânarea asta a mea de-a purta noii ochelari nonstop îşi spune cuvântul.

Dar să revin la Moldova. NU ştiu cum şi de ce mi-am amitit de Sihla şi de Paştele 2008. A tb să fac ceva săpături pentru că mai-mai să nu mai dau de poze, ălea puţine pe care Ciprian m-a lăsat să le fac, vb vine lăsat. Mi-am propus să scriu un articol despre Sihla şi despre ziua-n care nu s-a întâmplat nimic. O să mă rog de cei de la LiterNet să-l publice, va fi un colaj de forografii şi frânturi de sentimente. Gata, acum tac, vor vorbi pozele mele. Ar fi interesant să-mi fac blogul şi mai public. Simt mai mult decât pot duce, şi zău dacă înţeleg pe cine ar putea interesa asta. Dincolo de nostalgie şi regret a fost retrăirea chinuitelor mele poze. Moldova inimii mele e chiar exclusa mea Moldova de Paşte. No, dar să vorbească pozele, Doamne ajută să mă abţin a comenta.



Fuck! Durează şi chiar costă mai puţin o operaţie estetică decât încărcatul unei poze pe blogger.com. I hate You blogger cu 2 g, punct com, mă jigneşti, pe mine cea cu mii de poze. Întâmplarea nu vrea ca să ajungem la Sihla. Fuck you again! Până şi pe HI5 peste 160 de mega de poze s-au încărcat mult mai repede decît aci 2 mega! Site de rahat ce-mi eşti! :-(((

Un comentariu: