Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 mai 2009

Fără titlu < 7 mai 09

Plouă. Ascult Bryan Adams şi Barbara Straisand - I finally found someone. De-o săptămână mă doare toată partea stângă a capului, cu tot cu ureche. Am luat zeci de pastile de Ketonal forte. Au fost zile în care am zis că mor, din păcate eram la muncă, deci nici măcar nu m-am putut jeli în voie. Probabil că o să mor ca bunica, de cancer la stomac din cauza tonelor de antiinflamatoare pe care le-am luat, şi probabil că nu o să apuc nici măcar vârsta ei. 74. Nu că ar conta, dar cel puţin dacă e să fie puţini ani, măcar să fie buni. Etc.

Am presentimentul că se va întâmpla o nenorocire, vorba lui Ovidiu Nimigean „presimt că se va întâmpla ceva. Proştii-i spun nenorocire”.

Nicodin e la C. De vreo câteva ori m-am gândit la el, realizând cu surprindere că tipul chiar există, că s-ar putea să aibă vise şi tristeţi de care eu să nu am habar. Deocamdată respectul nu are ce omorî. Prima impresie pare corectă, numărul egoiştilor de care m-am lovit în viaţă a mai crescut cu unul. Mă duc să duc gunoiul, şi să mă mai uit o dată la „She hate me”. Mă simt ca un animăluţ bolnav. Carmela a trântit azi un ghiveci de muşcate curgătoare, iar au am aflat că nu o să trăiesc mult deoarece nu am pisică, nu-mi place tofu, şi aspirina tamponată îmi irită stomacul mai abitir ca cel mai puternic antiinflamator. Aaa... şi nu am nici o relaţie bună cu mama. LOL! Azi am sunat-o şi-am povestit durerile mele. Mi-a zis că mi-au cules şi mie păducel, şi că dacă vreau pot merge cu ei la Cristi, unul dintre cei mai super stomatologi pe care i-am cunoscut ever. I-am zis că nu am bani, da’ să-l salute din partea mea. De când cu Alex am o slăbiciune pentru dentişti, nu că tizu n-ar ŞI fi un bărbat pe cinste, inteligent, plin de umor, suficient de naiv pentru a fi seducător etc. 

[mai am o postare şi ajung la rotundul număr de 100 postări de blog. mă gândesc de ceva vreme să scriu ceva de suflet special pentru elissee. Cred că am să scriu. o dată cu cele mai inedite, mai exact nepublicate, poze ale mele, am să scriu deci despre primul cadou]

2 comentarii: