Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 decembrie 2009

Nostalgii cotidiene

Am vrut să mă uit la The Yakuza (1974) http://www.cinemagia.ro/filme/the-yakuza-21266/ dar cum nu am avut tensiune mai bine de 2 ore s-au dus naiba toate planurile mele. Îmi simt din nou mâinile de glaspapir, mi-e teamă să nu distrug tastele.

După ora 13 l-am găsit, în bucătărie, pe domnul M. mâncând mazăre cu pipote. Mirosea dumnezăieşte, am retrăit acel sentiment întreaga după-amiază, drept care am decis, ca pentru a scăpa de obsesie să gătesc eu însămi mâncarea care m-a fermecat. Numai că Dumnezeu a avut cu totul alte planuri, aducând o ploaie cu polei şi-un vânt groaznic, drept pentru care într-una din puţinele dăţi în care-am mers şi eu cu autobuzul, acesta nu şi-a putut urma traseul şi ne-a lăsat în intersecţia de vis-a-vis de blocul meu, tocmai când eu trebuia să merg la supermarket să cumpăr pipote. Drept care am amânat planul până după şedinţa de acupunctură de la ora 17:30. De-a dreptul palpitant a fost să ajung până la bloc; unde trotuarul era oglindă a trebuit să merg pe pe spaţiul verde ţinându-mă de gardul viu... etc. etc.

No, revin când o fi tensiune. În mai puţin de 4 ore, vreo 2,5 nu a fost, iar în restul timpului s-a oprit şi repornit de 100 de ori, ultima dată UPS-ul nu a mai făcut faţă, descărcându-se şi nereuşind să-mi oprească PCul în siguranţă, am bănuit chiar că de data asta s-a ars sursa, mă doare sufletul de restul electronicelor/ electrocasnicelor care stau continuu sub tensiune. Nici nu-mi vine să cred că mai funţionează încă. Până în 2010 nu mai potrivesc niciun ceas.

No, mă duc să-mi dau cu cremă şi să mă pregătesc de Iris (2001) http://www.cinemagia.ro/filme/iris-2805/ dacă oi avea pe ce-l vedea. Şi parcă iar a început să mă doară... unde nu a fost tensiune s-a dus dracului şi programarea mea. Partea bună e că, la lumina lumânărilor mi-am gătit mâncarea la care poftisem, evident din pipote congelate, că cine naiba să aducă proaspete pe lunecuşul ăsta?!

„Eşti nostalgică?!” m-a întrebat Doina când i-am spus că ascult Eros Ramazzotti. Eh... sunt numai de când am venit pe lume.

Şi asta este una dintre melodiile mele preferate: Per me per sempre

http://www.youtube.com/watch?v=oi-5uMm4JU0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu